Forum turystyczne serwisu www.turysci.info Strona Główna Forum turystyczne serwisu www.turysci.info
Kurorty, hotele, biura - opinie w jednym miejscu!

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Jaki hotel w Tunezji
Autor Wiadomość
mama

Wysłany: 2008-08-20, 12:23   Jaki hotel w Tunezji

Chcę jechać na wakacje we wrześniu do Tunezji z 4 letnim synkiem, jaki hotel byście polecili?

gienek 

Wysłany: 2008-08-22, 09:51   

nie będę oryginalny i polecę hotel el fell, który jest w tym portalu szczegółowo opisany

michas

Wysłany: 2008-08-23, 13:13   

a ja bym polecił hotel z oferty tego samego biura - serenity makadi heights, znajome malżeństwo było z dzieckiem i byli zadowoleni

mama

Wysłany: 2008-08-25, 22:34   

Ale serenity makadi to z tego co widzę jest w Egipcie. O El fell już myślałam lecz widziałam różne opinie, jaka jest wasza?

felek

Wysłany: 2008-09-07, 23:44   

w el fell jest super, ale nigdzie nie zaopiekują sie tak dobrze Twoją pociechą jak w wymienionym serenity makadi, być może warto się zastanowić? :-D

TravelTeam.pl 
TravelTeam.pl

Wysłany: 2008-11-19, 20:53   

Jezeli chodzi o Tunezje dobrze brac 4 gwiazdki i najlepiej hotele sieciowe np Vinci, El mouradi lub nawet sie pokusic o np RIU. Jezeli chodzi o region to polecalbym Hammamet - bardziej zielony i wakacyjny od Sousse i Port el kantoui ktore sa bardziej miejskie.
Z propozycji ekonomiczniejszych polecalbym El Bousten - bardzo fajny hotel *** przy plazy w opcji All Inclusive. Jezeli stoicie przed czestym wyborem tj *** All Inclusive czy **** 2 posilki to zdecydowanie polecam **** i 2 posilki. Napoje zawsze mozna kupic za grosze w pobliskim sklepie a All Inclusive szybko sie znudzi (nie wiele jest dobrych hoteli AI w standardzie ***) a czterogwiazdkowe obiekty zazwyczaj sa wieksze, z ogrodami i atrakcyjniejsza infrastruktura

jola 

Wysłany: 2008-11-21, 10:52   

Nie do końca się z Panem zgadzam. Wyjazd do Tunezji bez all może opłacać się tylko 100% abstynentom oraz osobom, które nie potrzebują nic pić, aby żyć. Nie polecam nikomu Tunezji bez all, a zwłaszcza w pełni sezonu.

Zdzisiu
Gość
Wysłany: 2008-12-25, 10:15   Re: Jaki hotel w Tunezji

mama napisał/a:
Chcę jechać na wakacje we wrześniu do Tunezji z 4 letnim synkiem, jaki hotel byście polecili?

Ja polecam Hotel Samira club *** byłem z dwójką dzieci 4 i 9 lat - jedzenia pod dostatkiem , czyściutko , świetni animatorzy polecam ALL - można dokupić na miejscu
miłego wypoczynku

Mela

Wysłany: 2010-04-25, 15:04   

A ja polecam hotel Sultan Beach w Hammamet Nabeul. Bardzo ładny, czysty hotel z basenem dla dzieci i animacjami. My byliśmy tam dość dawno i bez dziecka ale pamietam, że było dużo rodzin z małymi dziećmi. My bylismy z alfy i chyba maja nadal w ofercie.

bodzio

Wysłany: 2010-04-26, 18:24   

Czy chodzi ten http://www.turysci.info/articles.php?id=501 hotel?

HotelOrlik_pl

Wysłany: 2010-05-01, 10:45   

A czy masz jakieś hotele do wyboru,które proponuje Ci biuro podróży?

anjolka

Wysłany: 2010-05-05, 14:31   

Ja jak nie chciało mi się do biur chodzić to sprawdzałam hotele na ich stronach internetowych. To jeden z wygodniejszych sposobów szukania czegoś dla siebie. Np na alfastaru stronie fajnie jest to czytelnie zrobione, bo bardzo czytelnie, podzielone na kraje, miasta.

felek

Wysłany: 2010-05-05, 15:33   

to już chyba lepiej jest sprawdzać na stronach pośredników, przecież tam znaleźć można hotele z ofert wszystkich biur, a nie wyłącznie kilku

Odpowiedz do tematu